Поради обилните врнежи снег одложени некои летови на Туршиш ерлајнс

Турклиш ерлајнс ги одложи планираните внатрешни летови од аеродромот Ататурк за Орду-Гиресун, Синоп, Анталја и Газиантеп и надворешните летови за Одеса, Софија, Кишинев, Харков, Малта. Солун, Дубровник, Белград и Скопје

1120575
Поради обилните врнежи снег одложени некои летови на Туршиш ерлајнс

Поради обилните врнежи снег одложени некои летови на Туршиш ерлајнс

Поради обилните врнежи снег беа одложени 4 внатрешни и 9 надворешни летови на турската авиокомпанија Туршиш ерлајнс од аеродромот Ататурк.

Како последица на обилните врнежи снег, Туркиш ерлајнс презеде некои регулативи.

Во тие рамки компанијата Турклиш ерлајнс ги одложи планираните внатрешни летови од аеродромот Ататурк за Орду-Гиресун, Синоп, Анталја и Газиантеп и надворешните летови за Одеса, Софија, Кишинев, Харков, Малта. Солун, Дубровник, Белград и Скопје.Слични вести