МНР на Турција: Загрижува тоа што терористичката организација ЈПГ/ПКК се поистоветува со Курдите

МНР на Турција: Загрижува тоа што терористичката организација ЈПГ/ПКК се поистоветува со Курдите

1119410
МНР на Турција: Загрижува тоа што терористичката организација ЈПГ/ПКК се поистоветува со Курдите

 

 

 Слични вести