Претседателот Ердоган го прими јорданскиот премиер Разаз

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара го прими јорданскиот премиер и министер за одбрана Омар ал-Разаз

1113588
Претседателот Ердоган го прими јорданскиот премиер Разаз

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими јорданскиот премиер и министер за одбрана Омар ал-Разаз.

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара беше затворен за медиумите и траеше приближно 1 час.Слични вести