Решително продолжува борбата против тероризмот

Во операциите во земјата против терористичките организации и нивните приврзаници беа приведени 757 лица

1077533
Решително продолжува борбата против тероризмот

Во рамките на внатрешно безбедносните операции против сепаратистичко-терористичката организација ПКК кои беа извршени од 22 до 29 октомври беа неутрализирани 20 терористи.

Во операциите во земјата против терористичките организации и нивните приврзаници беа приведени 757 лица.

Во операциите во последните седум дена беа фатени над 5 илјади лица поради вмешаност во кривични дел поврзани за трговија со дрога.Слични вести