Претседателот Ердоган: „Кој е соработникот за кого се тврди дека го презел трупот на убиеното лице?“

Претседателот Ердоган: „Кој е соработникот за кого се тврди дека го презел трупот на убиеното лице?“

1073957
Претседателот Ердоган: „Кој е соработникот за кого се тврди дека го презел трупот на убиеното лице?“

Претседателот Реџеп тајип Ердоган: „Кој е соработникот за кого се тврди дека го презел трупот на убиеното лице?“Слични вести