Почна продажбата на авионските карти од новиот аеродром на Истанбул за Баку

Генералниот директор на Туркиш ерлајнс Билал Екши рече дека продажбата на авионските билети од новиот аеродром на Истанбул за Баку почна преку страницата „web/mobil“

1071715
Почна продажбата на авионските карти од новиот аеродром на Истанбул за Баку

Почна продажбата на авионските карти од новиот аеродром на Истанбул за Баку

Генералниот директор на Туркиш ерлајнс Билал Екши рече дека почна продажбата на авионските карти од новиот аеродром на Истанбул за Баку.

На постот преку профилот на социјалната мрежа твитер Екши истакна дека новиот аеродром ќе се отвори на 29 октомври. Во врска со продажбата на авионските билети за редовните летови од новиот аеродром на Истанбул кој ќе се отвори на 29 октомври Екши истакна:

Продажбата на авионските билети од новиот аеродром на Истанбул за Баку почна преку страницата „web/mobil“. Првите летови од новиот аеродром ги започнуваме за две братски земји (Азербејџан и ТРСК) и на тој начин го поздравуваме светот. До 31 декември од новиот аеродром летајте со промотивните цени, гласеше повикот на Екши.Слични вести