Чавушоглу: Да престанат нападите во Идлиб. Да работиме заедно против терористичките групи

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: Нашиот предлог е јасен. Да престанат нападите (во Идлиб). Да работиме заедно против терористичките организации“

Чавушоглу: Да престанат нападите во Идлиб. Да работиме заедно против терористичките групи

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу истакна дека предлогот на Турција е јасен, а тоа е  да престанат нападите во Идлиб и да се работи заедно против терористичките организации

 

 Слични вести