Ердоган на тројниот самит во Техеран: Нападот врз Идлиб ќе резултира со катастрофа, масакр, човечка трагедија

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на тројниот самит во Техеран предупреди дека евентуалниот напад врз Идлиб ќе резултира со катастрофа, масакр, човечка трагедија

1045293
Ердоган на тројниот самит во Техеран: Нападот врз Идлиб ќе резултира со катастрофа, масакр, човечка трагедија


Слични вести