Турција ја извести Русија дека нападите на подрачјето на Идлиб во Сирија ги оценува за погрешни

Турција ја извести Русија дека нападите на подрачјето на Идлиб во Сирија ги оценува за погрешни

1043952
Турција ја извести Русија дека нападите на подрачјето на Идлиб во Сирија ги оценува за погрешни


Слични вести