Министерот за национална одбрана Акар оствари телефонски разговор со американскиот колега Матис

Главна тема на разговорот беа билатералните односи, случувањата во Сирија и борбата против тероризмот

1038684
Министерот за национална одбрана Акар оствари телефонски разговор со американскиот колега Матис

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар оствари телефонски разговор со американскиот колега Џејмс Матис.

Главна тема на разговорот беа билатералните односи, случувањата во Сирија и борбата против тероризмот.Слични вести