Хулуси Акар и Хакан Фидан престојуваат во посета на Русија

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар и претседателот на Националната разузнавачка служба (МИТ) Хакан Фидан во Москва се состанаа со рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу и со други високи руски функционери

1034427
Хулуси Акар и Хакан Фидан престојуваат во посета на Русија

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар и претседателот на Националната разузнавачка служба (МИТ) Хакан Фидан престојуваат во посета на Русија.

Акар и Фидан во Москва се состанаа со рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу и со други високи руски функционери.

Хулуси Акар и Хакан Фидан за Москва заминаа утрово со специјален авион и овде беа дочекани со воена церемонија.Слични вести