Министерот за одбрана Акар оствари телефонски разговор со американскиот колега Матис

Главна тема на разговорот меѓу Акар и Матис беа билатералните односи, кризата во Сирија и борбата против тероризмот

1027845
Министерот за одбрана Акар оствари телефонски разговор со американскиот колега Матис

Министерот за одбрана Хулуси Акар оствари телефонски разговор со американскиот колега Џејмс Матис.

Главна тема на разговорот меѓу Акар и Матис беа билатералните односи, кризата во Сирија и борбата против тероризмот.Слични вести