Почина бебето кое беше повредено во терористичкиот напад на ПКК

Жената која со приватното возило се враќаше од посетата на сопругот подофицер во единицата наиде на кукавички напад на приврзаниците на сепаратистичко-терористичката организација ПКК

1023539
Почина бебето кое беше повредено во терористичкиот напад на ПКК

Кукавиците беа немилосрдни дури и кон едно 11 месечно бебе.

Терористите чија цел беше семејството на еден војник во Хакќари, овојпат се замешаа и во убиството на едно бебе

Жената која со приватното возило се враќаше од посетата на сопругот подофицер во единицата наиде на кукавички напад на приврзаниците на сепаратистичко-терористичката организација ПКК.

За време на преминот на цивилното возило, терористите ја активираа рачно направената експлозивна направа. Во експлозијата мајката почина на лице место, додека 11 месечното бебе во болницата каде што беше префрлено на хоспитализација.Слични вести