Кинеските новинари и претставници на социјалните мрежи го посетија ТВ-канал ТРТ Ворлд

На кинеските новинари и претставници на социјалните мрежи кои ги посетија различните единици на ТВ-канал им беше презентирана презентација во врска со ТРТ Ворлд

1019468
Кинеските новинари и претставници на социјалните мрежи го посетија ТВ-канал ТРТ Ворлд

Кинеските новинари и претставници на социјалните мрежи кои во рамките на проектот „Бидете наши гости“ на институтот Јунус Емре допатуваа во посета на Турција, го посетија седиштето на ТВ-канал ТРТ Ворлд.

Кинеските гости на ручек беа заедно со претседателот на институтот Јунус Емре проф. д-р Шереф Атеш, а веднаш потоа го посетија седиштето на ТРТ Ворлд во истанбулската населба Улус.

На кинеските новинари и претставници на социјалните мрежи кои ги посетија различните единици на ТВ-канал им беше презентирана презентација во врска со ТРТ Ворлд.Слични вести