Турција од генералниот конзул на Израел побара да се врати во земјата

По барањето за враќање на амбасадорот на Израел, Турција побара и генералниот конзул на оваа земја да се врати во земјата.

971884
Турција од генералниот конзул на Израел побара да се врати во земјата

По барањето за враќање на амбасадорот на Израел, Турција побара и генералниот конзул на оваа земја да се врати во земјата.Слични вести