Илхам Алијев првата надворешна псоета ја оствари на Турција

Синоќа Ердоган приредеи свечена вечера во чест на Алијев

958115
Илхам Алијев првата надворешна псоета ја оствари на Турција

По претседателските избори на 11 април, азербејџанскиот претседател Илхам Алијев првата надворешна официјална посета ја оствари на Турција.

Синоќа претседателот Реџеп Тајип Ердоган приреди свечена вечера во чест на азербејџанскиот претседател Илхам Алијев.

Вечерата која што беше приредена во претседателскиот дворец беше затворена за печатот.

 Слични вести