Јилдирим: Симнато поставеното грчко знаме на гребенот кај Дидим во Егејско Море

ПРЕМИЕРОТ БИНАЛИ ЈИЛДИРИМ ИСТАКНА ДЕКА Е СИМНАТО ГРЧКОТО ЗНАМЕ КОЕ ШТО БЕШЕ ПОСТАВЕНО НА ГРЕБЕНОТ ВО БЛИЗИНА НА ДИДИМ ВО ЕГЕЈСКО МОРЕ

952423
Јилдирим: Симнато поставеното грчко знаме на гребенот кај Дидим во Егејско Море

ПРЕМИЕРОТ БИНАЛИ ЈИЛДИРИМ ИСТАКНА ДЕКА Е СИМНАТО ГРЧКОТО ЗНАМЕ КОЕ ШТО БЕШЕ ПОСТАВЕНО НА ГРЕБЕНОТ ВО БЛИЗИНА НА ДИДИМ ВО ЕГЕЈСКО МОРЕ.

 Слични вести