Ердоган:Никој нема право на уништување на сириската територија

Ердоган:Никој нема право на уништување на сириската територија

949872
Ердоган:Никој нема право на уништување на сириската територија

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече :Никој нема право на уништување на сириската територијаСлични вести