Времето за предавањето на Африн го определуваме ние, а не рускиот министер за надворешни работи

Времето за предавањето на Африн го определуваме ние, а не рускиот министер за надворешни работи

948206
Времето за предавањето на Африн го определуваме ние, а не рускиот министер за надворешни работи

„Времето за предавањето на Африн го определуваме ние, а не рускиот министер за надворешни работи“ рече претседателот Реџеп Тајип Ердоган.Слични вести