Територијалниот интегритет на Сирија зависи од заедничкото растојание кон терористичките организации

Територијалниот интегритет на Сирија зависи од заедничкото растојание кон терористичките организации

944508
Територијалниот интегритет на Сирија зависи од заедничкото растојание кон терористичките организации

„Постигнувањето на територијалниот интегритет на Сирија зависи од заедничкото растојание на сите земји во светот кон терористичките организации“ порача претсдетаелот Реџеп Рајип Ердоган.

 Слични вести