Свечено поставен камен темелникот на првата нуклеарна централа во Аккују кај Мерсин

Свечено поставен камен-темелникот на првата нуклеарна централа во Аккују кај Мерсин

943689
Свечено поставен камен темелникот на првата нуклеарна централа во Аккују кај Мерсин

Со присуство на претседателот Реџеп Тајип Ердоган и рускиот претседетел Владимир Путин, свечено поставен камен-темелникот на првата нуклеарна централа Аккују кај Мерсин.Слични вести