Претседателот Ердоган: После Африн на ред е Идлиб, на ред е Менбич

Претседателот Ердоган: После Африн на ред е Идлиб, на ред е Менбич

Претседателот Ердоган: После Африн на ред е Идлиб, на ред е Менбич

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече дека после Африн на ред е Идлиб, а потоа на ред е Менбич.

 Слични вести