По повлекувањето на ПКК/ЈПГ, безбедноста ќе биде обезбедена од турските и американските војници

По повлекувањето на ПКК/ЈПГ, безбедноста ќе биде обезбедена од турските и американските војници

928606
По повлекувањето на ПКК/ЈПГ, безбедноста ќе биде обезбедена од турските и американските војници

Министерот за надворешни работи Мевљут Чавушоглу рече:

„По повлекувањето на терористичката организација ПКК/ЈПГ од Мунбич, безбедноста ќе биде обезбедена од турските и американските војници“.Слични вести