Турција од Германија ја побара екстрадицијата на терористот Салих Муслим

Турција од Германија ја побара екстрадицијата на терористот Салих Муслим

923080
Турција од Германија ја побара екстрадицијата на терористот Салих Муслим

Турција од Германија ја побара екстрадицијата на терористот Салих МуслимСлични вести