Ослободено селото Шејх хуруз

Турските вооружени сили и Слободната сириска армија селото Шејх хуруз северно од Африн го исчистија од терористите

905804
Ослободено селото Шејх хуруз

Во рамките на операцијата „Маслиново гранче“ на Турските вооружени сили и Слободната сириска армија селото Шејх хуруз северно од Африн го исчистија од терористите.

 

 Слични вести