Бројот на терористите кои се неутрализирани во операцијата „Маслиново гранче“ се зголеми на 947

Вчера во операцијата против терористичките организации ПКК/КЏК/ПЈД-ЈПГ и ДЕАШ се неутрализирани уште 12 терористи

903460
Бројот на терористите кои се неутрализирани во операцијата „Маслиново гранче“ се зголеми на 947

Бројот на терористите кои се неутрализирани во операцијата „Маслиново гранче“ на Турските вооружени сили во Африн во Сирија се зголеми на 947.

Според писменото соопштение кое беше објавено од страна на Генералштабот (ГШ), вчера во операцијата против терористичките организации ПКК/КЏК/ПЈД-ЈПГ и ДЕАШ се неутрализирани уште 12 терористи.

Вкупниот број на терористите кои се  неутрализирани од почетокот на операцијата до денес се зголеми на 947, беше истакнато во соопштението.Слични вести