Две ракети истрелани од Африн паднаа во Хасса кај Хатај

Во нападот нема повредени, жртви и материјална штета

895512
Две ракети истрелани од Африн паднаа во Хасса кај Хатај

Во Хасса кај Хатај паднаа две ракети истрелани од Африн

Во Хасса кај Хатај паднаа две ракети истрелани од Африн кој се наоѓа под окупација на терористичката организцаија ПКК/ПЈД.

Ракетите паднаа на една празна парцела.

Во нападот нема повредени, жртви и материјална штета.Слични вести