Турција нема да се ограничи само со операцијата на Африн

Турција нема да се ограничи само со операцијата на Африн

894493
Турција нема да се ограничи само со операцијата на Африн

Министерството за надворешни работи (МНР) не земјава ги демантираше тврдењето дека Турција на Русија и даде гаранција дека операцијата против терористичките организаци ќе биде ограничена само со Африн.

 

 Слични вести