Секој момент може да започне операцијата во Африн

Секој момент може да започне операцијата во Африн

888652
Секој момент може да започне операцијата во Африн

„Секој момент може да започне операцијата во Африн“ рече претседателот Реџеп Тајип Ердоган.Слични вести