Ние сме Турција. Не сме шаторска држава

Ние сме Турција. Не сме шаторска држава

888648
Ние сме Турција. Не сме шаторска држава

„Ние сме Турција. Не сме шаторска држава“ рече претседателот Реџеп Тајип Ердоган.Слични вести