Претставник на ФБИ во Турција повикан на разговор во полиција

Бегалецот Хусејин Коркмаз го изнесе тврдењето дека ФБИ му дал 50 илјади долари и дека киријата на куќата во која живее ви САД му ја плаќа обвинителството

867966
Претставник на ФБИ во Турција повикан на разговор во полиција

Претставник на Федералното истражно биро (ФБИ) во Турција повикан на разговор во Генералната дирекција на полицијата.

Поводот за повикување на претставникот на ФБИ во генералната дирекција на полицијата беа тврдењата на поранешниот полицаец и приврзаник на Фетулахистичката терористичка организација во бегство Хусејин Коркмаз кој сведочи на една судска расправа во САД.

Бегалецот Коркмаз го изнесе тврдењето дека ФБИ му дал 50 илјади долари и дека киријата на куќата во која живее ви САД му ја плаќа обвинителството.Слични вести