Како се инфилтрираа агентите во генералниот конзулат на САД во Истанбул?

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган во Белград одржа прес конференција

824129
Како се инфилтрираа агентите во генералниот конзулат на САД во Истанбул?

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган на прес кнференцијата во Белград рече:

„Како се инфилтрираа агентите во генералниот конзулат на САД во Истанбул?“Слични вести