Нема пореметување на летовите за Ербил

Секој први и петти ден во неделата има редовни летови од Газиантеп за Ербил

813426
Нема пореметување на летовите за Ербил

Во соопштението кое беше објавено од страна на турската авиокомпанија Турскиш ерлајнс беше истакнато дека нема пореметување на закажаните летови за Ербил.

Во соопштението на Прес центарот на Туркиш ерлајнс беа објавени информации во врска со редовните летови за Ербил.

Секој први и петти ден во неделата има редовни летови од Газиантеп за Ербил. Само ноќешниот лет во 00.10 часот поради недоволен број на патници е одложен.

Нема пореметување во редовните летови од Истанбул за Ербил и ноќешниот лет во 00.15 часот беше остварен, беше истакнато во соопштението.Слични вести