Во операцијата против терористичката организација ПКК во Ширнак загина еден војник

Продолжува операцијата на безбедносните сили против терористите во областа

791055
Во операцијата против терористичката организација ПКК во Ширнак загина еден војник

Во операцијата против сепаратистичко-терористичката организација ПКК во Ширнак загина еден војник.

Во рамките на операцијата на безбедносните сили против терористите, на позицијата на ридот Сори Тепе на планината Намаз дојде до вооружен судир.

Во судирот загина еден војник.

Продолжува операцијата на безбедносните сили против терористите во областа.Слични вести