Чекорите што ќе ги фрлиме ќе ја променат судбината на регионот, рече Ердоган

Главна тема на разговорите на претседателот Ердоган во рамките на посетата на Русија е кризата во Сирија.

Чекорите што ќе ги фрлиме ќе ја променат судбината на регионот, рече Ердоган

Чекорите што ќе ги фрлиме ќе ја променат судбината на регионот, рече ЕрдоганСлични вести