Претседателот Ердоган повторно стана член на АК партијата

Претседателот Ердоган повторно стана член на АК партијата

724166
Претседателот Ердоган повторно стана член на АК партијата

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган повторно стана член на АК партијата.Слични вести