Ердоган го прими претседателот на Националното собрание на Пакистан Садик

На средбата учествуваше и претседателот на Големото национално собрание на Турција Исмаил Кахраман

701230
Ердоган го прими претседателот на Националното собрание на Пакистан Садик

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими претседателот на Националното собрание на Пакистан Сардар Ајаз Садик.

Претседателот Ердоган со Сардар Ајаз Садик одржа средба на аеродромот Есенбога во Анкара.

Средбата Ердоган Садик траеше половина час.

На средбата учествуваше и претседателот на Големото национално собрание на Турција Исмаил Кахраман.Слични вести