„КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА ВЕРОИСПОВЕСТ? КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА РЕЛИГИЈАТА?“

КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА ВЕРОИСПОВЕСТ? КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА РЕЛИГИЈАТА?

693036
„КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА ВЕРОИСПОВЕСТ? КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА РЕЛИГИЈАТА?“

„КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА ВЕРОИСПОВЕСТ? КАДЕ Е СЛОБОДАТА НА РЕЛИГИЈАТА?“

Тоа се зборовите со кои претседателот Реџеп Тајип Ердоган му се обрати на Судот за правда.Слични вести