МНР: УМРЕ РУСКИОТ АМБАСАДОР КАРЛОВ

Министерството за надворешни рабооти на Турција соопшти дека во кукавичкиот напад во Анкара почина рускиот амбасадор Андреј Карлов

633731
МНР: УМРЕ РУСКИОТ АМБАСАДОР КАРЛОВ

Министерството за надворешни рабооти на Турција соопшти дека во кукавичкиот напад во Анкара почина рускиот амбасадор Андреј Карлов.Слични вести