Судири со терористите во Чукурџа кај Хакќари

Во судирите загинаа 3, беа повредени и тројца војници

622336
Судири со терористите во Чукурџа кај Хакќари

Во судирите со припадниците на сепаратистичко-терористичката организација ПКК во Чукурџа кај Хакќари загинаа 3 војници.

Во судирите беа повредени и тројца војници, а голем број терористи беа уништени.

Продолжуваат операциите во регионот.Слични вести