Терористички оган врз екипата на жандармеријата во Анталија

Воените сили презедоа опсежна операција за фаќање на напаѓачите

610347
Терористички оган врз екипата на жандармеријата во Анталија

Во огнот што беше отворен врз екипата на жандармеријата која го испитуваше шумското подрачје во Конјалати кај Анталија загина еден водник.

По возвраќањето на огнот од страна на жандармериските војници избувна судир. Во подрачјето беа испратени дополнителни воени единици.

Воените сили презедоа опсежна операција за фаќање на напаѓачите.Слични вести