Продолжуваат операциите против терористичката организација ПКК

Турските бробени авиони уништија 9 терористички цели

568853
Продолжуваат операциите против терористичката организација ПКК

Вчера беше извршена воздушна операција врз целите на ПКК во Шемдинли.

По добивањето на информацијата околу 20 часот, борбените авиони на Турските вооружени сили извршија воздушна операција на Шемдинли и уништија 9 цели.Слични вести