Премиерот Бинали Јилдирим изврши тест возење на метрото за Кечиорен

Премиерот Бинали Јилдирим изврши тест возење на метрото за Кечиорен

563383
Премиерот Бинали Јилдирим изврши тест возење на метрото за Кечиорен

Премиерот Бинали Јилдирим изврши тест возење на метрото за КечиоренСлични вести