Претседателот Ердоган ратификуваше 4 нови закони

Приклучувањето на Црна Гора кон Северноатлантскиот договор и Соработка со Кина во нуклеарната енергија се само некои од законите

559095
Претседателот Ердоган ратификуваше 4 нови закони

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган ратификуваше 4 нови закони

Законите кои ги ратификуваше претседателот Ердоган се: Приклучувањето на Црна Гора кон Северноатлантскиот договор, Соработка со Кина во нуклеарната енергија и Регулативите во врска со светскиот поштенски конгрес како и промените во Законот за индивидуално пензионирање и штедење и инвеститорскиот систем.

По ратификувањето на законите, претседателот Ердоган им ги испрати на Владата.Слични вести