Синоќа беше одржан состанок на Советот за национална безбедност

Главна тема на состанокот беа мерките и санкциите кои ќе се преземат против заканата од тероризмот

554880
Синоќа беше одржан состанок на Советот за национална безбедност

Синоќа под претседателство на претседателот Реџеп Тајип Ердоган беше одржан состанок на Советот за национална безбедност.

На состанокот што се одржа во претседателскиот дворец Бештепе учествуваа премиерот Бинали Јилдирим, началникот на ГШ генерал на армија Хулуси Акар и ресорните министри.

Главна тема на состанокот беа мерките и санкциите кои ќе се преземат против заканата од тероризмот.Слични вести