Владата прогласи тримесечна вонредна состојба во земјата

На препорака на Советот за национална безбедност, Владата прогласи тромесечна вонредна состојба во земјата

533820
Владата прогласи тримесечна вонредна состојба во земјата

Ердоган: На препорака на Советот за национална безбедност, Владата прогласи тримесечна вонредна состојба во земјата.

 Слични вести