Со почит се сеќаваме на нашите граѓани кои го положија својот живот во име на демократијата

Турција со почит и благодарност се сеќава на своите граѓани кои го положија својот живот во име на демократијата и народната волја

532122
Со почит се сеќаваме на нашите граѓани кои го положија својот живот во име на демократијата


Слични вести