Претседателот Ердоган се состана со катарскиот емир Ал Тани

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган вчера вечер во дворецот Хубер во Тарабја во Истанбул се состана со катарскиот емир Ал Тани

514065
Претседателот Ердоган се состана со катарскиот емир Ал Тани

Претседателот на Републиката Реџеп Тајјип Ердоган вчера вечер во Истанбул се состана со катарскиот емир Шеик Тамим Бин Хамад Ал Тани.

Средбата која се одржа во дворецот Хубер во Тарабја беше остварена зад затворени врати и траеше приближно 1 час 15 минути.Слични вести