Во воздушната операција во Даглиџа кај Хакќари животите ги загубија 10 терористи

По извршувањето на операцијата, турските пилоти безбедно се вратија во базите

508139
Во воздушната операција во Даглиџа кај Хакќари животите ги загубија 10 терористи

Во воздушната операција на Турските вооружени сили на руралното подрачје Даглиџа кај Хакќари животите ги загубија 10 терористи.

Воздушните операции беа извршени утринава.

По извршувањето на операцијата, турските пилоти безбедно се вратија во базите.Слични вести