Во експлозијата на 3 гранати кои беа исфрлени од Сирија беа повредени 5 лица

Повредените беа префрлени на лекување во државната болница на Килис

499211
Во експлозијата на 3 гранати кои беа исфрлени од Сирија беа повредени 5 лица

Во експлозијата на 3 гранати кои беа исфрлени од Сирија и паднаа во Елбејли кај Килис беа повредени 5 лица.

Гранатите кои беа исфрлени од СИрија каде што продолжува граѓанската војна паднаа во дворот на една куќа во населеното место и на празните парцели.

Во експлозиите беа скршени прозорците не неколку куќи.

Повредените беа префрлени на лекување во државната болница на Килис.

Полициските екипи презедоа засилени безбедносни мерки околу местото каде што паднаа гранатите.Слични вести